Poduzeće za industrijska čišćenja i gospodarenje otpadom
HR EN
ČIŠĆENJA SEPARATORA MINERALNIH ULJA I MASTOLOVACA
 

Separatori i mastolovci podliježu posebnim propisima održavanja i čišćenja. Najlakši način da izbjegnete visoke troškove koji se pojavljuju kod začepljenja je redovito održavanje. Naše ekipe dolaze na Vašu lokaciju te posebnim vakuum cisternama ispumpavaju i čiste separatore i mastolovce, nudeći potpunu uslugu. Dodatni način da izbjegnete neplanirane troškove su da koristite naše biološke proizvode koji potiču razgradnju masti u mastolovcima, a o kojima možete pročitati na dijelu Biotehnologija.

Pod ovim poslovima poseban naglasak stavljamo na čišćenje kuhinjskih mastolovaca na kanalizacijskim ispustima iz kuhinja. Iza nas je dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata. Ovi objekti zahtijevaju redovito čišćenje kako ne bi došlo do začepljenja kanalizacijskih odvoda, a sadržaj mastolovca (otpadne masnoće) zahtjeva posebno postupanje i zbrinjavanje i to termičkom ili biološkom obradom.

Podsjećamo na zakonsku obvezu da svi objekti za služenje hrane moraju imati ugrađen mastolovac.

Naše poduzeće se također bavi proizvodnjom mastolovaca i ostalih separatora. Više o tome možete pogledati ovdje.

Uz mastolovce bavimo se i čišćenjima svih ostalih separatora, kao npr. separatori u automehaničarskim radionicama, autopraonicama i ostalim poslovnim objektima.

Imamo i dugogodišnje iskustvo u čišćenju biorotora, za što smo dugo vremena glavni izvođači u Hrvatskim autocestama.